Connected IT De kracht van informatie

Connected IT

Om optimaal te kunnen werken is juiste informatie essentieel. Wilt uw weten wanneer een chauffeur arriveert of door wie een zending in ontvangst is genomen? Al deze gegevens maken wij zoveel mogelijk inzichtelijk in onze online portal.

In Mijn Schotpoort Connect kunt u uw zendingen aanmelden, vrachtbrieven printen en facturen inzien. Onze chauffeurs hebben onderweg een tablet bij zich en nieuwe statusinformatie over uw zendingen wordt direct verwerkt. Ook kunnen wij de ondertekende afleverbewijzen beschikbaar stellen. En alle zendingsdata kan worden gedownload als input voor bijvoorbeeld managementrapportages.

U kunt uw zendingen handmatig aanmelden via onze online portal. In uw eigen omgeving worden al uw standaard gegevens en voorwaarden vooraf ingesteld, zodat u zo min mogelijk hoeft in te vullen. Ook kunnen we een realtime koppeling maken met uw ordersysteem. Een dergelijke koppeling maakt het doorzetten van zendingen minder foutgevoelig en kan u tijd besparen. Afhankelijk van het aantal zendingen en de frequentie bieden wij u verschillende oplossingen.

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de informatievoorziening? Laat het ons weten, wij gaan graag in gesprek om hier invulling aan te geven.

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Donkergroen - samenwerken aan kerst

Veel bedrijven zien hun bedrijf graag in kerstsfeer, maar hebben weinig tijd om dit zelf te organiseren. Donkergroen ontzorgt deze bedrijven en biedt een verhuursysteem van kerstdecoratie met een …

Lees verder
Alle transportoplossingen