De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw event logistiek

Event logistiek

Ook voor de logistiek rondom evenementen kunt u terecht bij Schotpoort Connect.

Een evenement kan niet zonder logistiek en vaak worden er specifieke eisen gesteld aan verpakking en vervoer. De producten hebben afwijkende maten of zijn schadegevoelig en kunnen derhalve niet mee in de standaard distributie. Schotpoort Connect wordt al vroeg in het project betrokken om mee te denken over optimale verpakking en ladingzekering.

Maatwerk in Event Logistiek

Soms is een loslocatie lastiger te bereiken en is niet direct duidelijk waar gelost kan worden, zoals in het geval van een festival terrein. Ook is er niet altijd iemand aanwezig op locatie. Voor Schotpoort Connect is dit alles geen probleem. Wij bezorgen uw zendingen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats.

Stelt uw evenement specifieke eisen of extra handelingen aan het transport? Schotpoort Connect regelt het voor u: maatwerk is onze standaard.

Wilt u meer weten over onze logistieke oplossingen? Bel ons direct of laat uw gegevens achter.

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Decostar - beurslogistiek

Decostar is een importeur en groothandel in woondecoratie en seizoensdecoratie. Het assortiment bestaat uit woonaccessoires en decoratie, zoals potterie, glaswerk en textiel, maar ook grotere …

Lees verder

Donkergroen - samenwerken aan kerst

Veel bedrijven zien hun bedrijf graag in kerstsfeer, maar hebben weinig tijd om dit zelf te organiseren. Donkergroen ontzorgt deze bedrijven en biedt een verhuursysteem van kerstdecoratie met een …

Lees verder
Alle transportoplossingen