De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw logistiek

Het bedrijf

Schotpoort Connect bestaat sinds 1911 en met ruim 70 chauffeurs en 200 koeriers staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. Wij zijn trots op ons bedrijf en onze mensen. Samen gaan we voor de beste logistieke oplossing. We gaan uit van de kracht van mensen die hun kennis, passie en ondernemerschap bundelen.

Schotpoort Connect kenmerkt zich door de combinatie van betrokkenheid en expertise. Hiermee verrassen we onze opdrachtgevers. Met slimme logistieke oplossingen, die in de hele bedrijfsketen hun positieve effect geven. Maar ook met vriendelijke en beleefde chauffeurs, die het pakket niet bij de voordeur afgeven maar indien nodig op de tiende verdieping bezorgen.

Schotpoort Connect staat voor sociaal ondernemen. In onze organisatie geven we ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voeren we het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Wij willen een bedrijf zijn waar onze medewerkers met plezier werken. Wij investeren in onze mensen en geloven in de kracht van ons team.

Schotpoort Connect – De kracht van mensen

Contact