De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw koeriersdiensten

Koeriersdiensten

Onverwachte opdrachten of onvoorziene omstandigheden, er kunnen allerlei redenen zijn waarom uw goederen met spoed moeten worden vervoerd. Van envelop tot volle vrachtwagen, wij zijn in staat om uw zending binnen de kortst mogelijke doorlooptijd op de plaats van bestemming af te leveren. We gaan hierbij verder dan de voordeur en brengen de spullen daar waar u of uw klant ze wil hebben. Ook als dat een locatie op de tiende verdieping is.

Koeriersbedrijf

Al meer dan 100 jaar staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. De kracht van Schotpoort Connect ligt bij de kritieke processen voor, tijdens en na een transport. Zodra er meer bij komt kijken, dan louter vervoer van A naar B worden wij enthousiast. Graag gaan we met u in gesprek over de beste operationele oplossing voor uw logistieke vraagstuk.

Geconditioneerde koerierszendingen

Ook voor uw geconditioneerde zendingen, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw producten vervoeren met een range van -22°c tot +25°c. Tijdens het transport loggen wij de temperatuur, zodat u weet dat de afgesproken temperatuur is gewaarborgd.

Onze 200 koeriers zijn strategisch verspreid over het hele land en staan 24/7 voor u klaar. Indien nodig zijn wij binnen 30 minuten nagenoeg overal in Nederland om uw zendingen af te halen. Dit heeft alles te maken met de kracht van onze mensen. Zij vormen de flexibele organisatie waar Schotpoort Connect bekend om staat.

Kennismaken?

Uw uitdaging zien we graag als de onze. Zullen we afspreken? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 0313 - 670 250!

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Temperatuur kritisch transport voor de politie

Voor diverse organisaties uit de medische en (semi)overheidssector verzorgen wij geconditioneerd transport. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een specialist in het vervoeren van temperatuurgevoelige …

Lees verder
Alle transportoplossingen