Online portal
De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw logistiek

Nachtdistributie

Is het gewenst dat uw goederen in de nacht worden afgehaald of afgeleverd? Wij regelen het graag voor u. Wij kunnen uw zendingen afhalen en rechtstreeks naar de ontvanger brengen. Of wij rijden eerst naar een van onze overslaglocaties en sorteren en plannen de zendingen in een route.
 

Nachttransport medicatie en diagnostisch materiaal

Voor het nachttransport van veterinair en humaan diagnostisch materiaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van medicatie en medische hulpmiddelen, zowel ongeconditioneerd als geconditioneerd. Farmaceutische producten vervoeren wij conform GDP richtlijnen om de kwaliteit van de producten in de hele keten te waarborgen.

Voor UMCU halen wij bijvoorbeeld in de late namiddag medicatie op voor uitlevering diezelfde avond. Het betreft geconditioneerde transporten, waarbij wij de temperatuur realtime loggen. 
 

Nachtdistributie watermonsters

Voor Rijkswaterstaat halen wij in de avond watermonsters af op onbemande locaties. Alle watermonsters van die dag worden op onze overslaglocatie verzameld en tussen 5.00-7.00 uur bezorgd bij het laboratorium. Ook voor Vitens transporteren wij in de avond en nacht watermonsters vanuit heel Nederland naar hun laboratorium in Noord-Nederland.
 

Innight distributie maatwerk

Nachtdistributie ofwel innight distributie is altijd maatwerk. Vaak halen wij zendingen in de late namiddag of avond op en rijden vervolgens naar een van onze overslaglocaties. Hier worden de zendingen gesorteerd op route voor uitlevering. De zendingen zijn dan voor aanvang van de werkdag (voor 7.00 of 8.00 uur) op de gewenste locatie.
 

Nachtdistributie spoed

Ook voor leveringen binnen tijdsvensters of spoedtransporten kunt u bij ons terecht. Spoed analyse van diagnostisch materiaal? Wij brengen het direct naar het betreffende laboratorium. Staat er in de nacht plotseling een machine stil? Wij halen en brengen het vervangende onderdeel met spoed. Er zijn veel scenario’s mogelijk, wij gaan hierover graag met u in gesprek.


Nachtdistributie in de praktijk

Kennismaken?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot nachtdistributie? Bel of mail ons direct, wij staan voor u klaar!

Contact