De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw logistiek

Kwaliteit

Wij gaan voor de allerbeste logistieke oplossing en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van ons bedrijf. Om ook te kunnen aantonen dat we hier ons uiterste best voor doen, waarborgen wij onze kwaliteit zoveel mogelijk. Zo zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en volgen we de GDP-richtlijnen, zodat ook uw medisch en farmaceutisch transport is gewaarborgd.

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd; de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Dit houdt in dat wij risico’s binnen onze organisatie in kaart brengen en wij per risico een aantal maatregelen opstellen. En waar het vereist wordt, zijn onze medewerkers getraind, bijvoorbeeld in spoorveiligheid.

Samen gaan we voor de allerbeste logistieke oplossing.

Wilt u meer van ons weten of met ons kennismaken? We maken graag tijd voor een ontmoeting. Als u ons belt of mailt, maken we een afspraak.

Hieronder vindt u een overzicht van onze certificeringen.

Onze certificaten

Beleidsverklaring

ISO certificeringen

CO2 prestatieladder

Prestatieladder socialer ondernemen

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Duurzaam en sociaal, onze samenwerking met Albeda

Steeds meer organisaties zoeken naar een sociale en duurzame manier om hun logistieke vraag te vervullen. Schotpoort Connect werkt hier graag aan mee, maar is voor de realisatie vaak ook afhankelijk …

Lees verder
Alle transportoplossingen