Online portal
De kracht van mensen Uitbreiding vestiging Nieuwegein

Vestiging Nieuwegein: van 1.500 naar 2.900 m2

Vanwege verdere groei van zowel Schotpoort Connect als SBPost is onlangs gestart met nieuwbouw fase 2 in Nieuwegein. Aangrenzend aan het bestaande pand wordt een nieuw pand van 1.400 m2 gerealiseerd. De uitbreiding is eind december 2022 gereed en betekent een verdubbeling in oppervlakte van 1.500m2 naar 2.900m2. Het pand wordt gebouwd conform hoge duurzaamheidseisen, voorzien van 360 zonnepanelen en voldoet aan een GPR Gebouw index van 8,0.

Voor Schotpoort Connect betekent dit dat onze op- en overslagcapaciteit in Nieuwegein verdubbeld, ook wat betreft geconditioneerde producten. Voor SBPost betekent dit een verdere uitbreiding van de sorteerlocatie, waardoor er meer post in Nieuwegein kan worden verwerkt. Naast het sorteercentrum in Eerbeek beschikken wij hiermee over twee volwaardige sorteercentra voor postbezorging in Utrecht en Gelderland.

De uitbreiding wordt gerealiseerd op de prachtige locatie langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is de perfecte locatie om klanten in een groot deel van Nederland snel te bereiken. Bovendien is de locatie interessant voor last mile transporten naar de binnenstad van Utrecht, maar ook Amsterdam.
 

Uitbreiding Nieuwegein:

  • Verdere uitbreiding dienstverlening Midden-Nederland
  • Strategisch gelegen aan Nieuwe Hollandse Waterlinie
  • Opslag/overslag locatie van 1.500 m2 naar 2.900 m2
Contact