De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw service logistiek

Service logistiek

Bent u op zoek naar een logistiek dienstverlener die verder gaat dan de drempel?

Schotpoort Connect ondersteunt haar klanten bij after-sales service. Zo stopt onze dienstverlening niet bij het afleveren van de zending, maar brengen onze chauffeurs de zendingen daar waar nodig. Ook kunnen onze chauffeurs producten installeren en licht assemblagewerk op locatie verrichten. Na afloop van de werkzaamheden nemen zij het verpakkingsmateriaal en de lege zendingsdrager weer mee retour.

Snelle service op maat

Staat er een machine stil? Vaak zijn wij al binnen dertig minuten op uw locatie en kunnen het vervangende onderdeel laden. Indien gewenst kunnen wij zelfs het voorraadbeheer van u overnemen, zodat wij nog sneller kunnen reageren als dat nodig is.

Heldere afspraken en korte communicatielijnen maken dat wij snel kunnen schakelen. Onze online portal maakt het koppelen van informatiestromen mogelijk.

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Donkergroen - samenwerken aan kerst

Veel bedrijven zien hun bedrijf graag in kerstsfeer, maar hebben weinig tijd om dit zelf te organiseren. Donkergroen ontzorgt deze bedrijven en biedt een verhuursysteem van kerstdecoratie met een …

Lees verder

Strukton - als elke minuut telt

Om de beschikbaarheid en veiligheid te vergroten moderniseert de NS haar treinen. Strukton fabriceert en levert hiervoor elektrische bekabeling in en onder de betreffende treinen. Ook reviseren zij …

Lees verder
Alle transportoplossingen