De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw speciaal transport

Speciaal transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw speciaal transport? Heeft u zendingen met afwijkende afmetingen, zijn er specifieke instructies voor laden en lossen of is speciaal materieel vereist? Bij Schotpoort Connect bent u aan het juiste adres. Maatwerk is onze standaard en wij gaan verder dan alleen het transport van A naar B. Wij zijn graag uw partner in logistieke dienstverlening, juist ook bij speciaal transport. U kunt bij ons terecht met al uw logistieke vraagstukken. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook voor uw logistieke vraagstuk een maatwerk oplossing te bieden. Bij ons vindt u geen standaard serviceniveaus, wij denken mee in het gehele logistieke proces rondom uw speciaal transport.

Speciaal transport in Nederland

Schotpoort Connect is er door heel Nederland voor uw speciaal transport. Wij zijn specialist in project en event logistiek. Bent u bijvoorbeeld organisator van een evenement? Dan weet u als geen ander dat een adequaat logistiek proces essentieel is. Veelal worden er specifieke eisen gesteld aan de verpakking en het vervoer. En vaak hebben de producten voor op evenementen een afwijkende maat, zijn ze schadegevoelig en kunnen ze niet mee in de standaard distributie. Dan kunt u rekenen op het speciaal transport van Schotpoort Connect. Door ons al vroeg in een dergelijk project te betrekken, kunnen wij goed meedenken over de meest optimale verpakking en ladingzekering. Wij leveren u altijd maatwerk, dat is onze standaard.

Onze logistieke dienstverlening

Wilt u meer weten over de logistieke diensten van Schotpoort Connect? Wij helpen u graag met onze diensten. Hier vindt u alvast een greep uit onze mogelijkheden:

U kunt altijd op ons rekenen, ook in geval van spoed. Bij onverwachte opdrachten of onvoorziene omstandigheden, staan wij voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk. Met al uw spoed zendingen kunt u bij ons terecht, van een envelop tot een volle vrachtwagen. Binnen de kortst mogelijke doorlooptijd leveren wij uw zendingen af op de plaats van bestemming.

Wij helpen u graag!

Ook bij speciaal transport staat Schotpoort Connect voor u klaar. Wenst u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan gerust contact op met ons. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Of vul het formulier in en vraag direct onze logistieke scan aan. We brengen dan precies in beeld waar uw logistieke kansen liggen.

Contact