Temperatuur kritisch De kracht van geconditioneerd vervoer

Temperatuur kritisch

Koel-, diepvries- of kamertemperatuur, Schotpoort Connect is gespecialiseerd in het vervoeren van zendingen tussen -22°c en +25°c. Van pakket tot volle wagen, onze auto’s zijn uitgerust met de beste koel- en vriesapparatuur om tijdens het transport de temperatuur te waarborgen. Voor het transport van geneesmiddelen hanteert Schotpoort Connect de GDP richtlijnen.

Voorafgaand aan de rit wordt de gewenste temperatuur ingesteld met een marge die met u is overeengekomen. De temperatuur wordt tijdens het gehele transport gelogd. Mocht er zich iets onverwachts voordoen, waardoor de temperatuur daalt of stijgt, wordt onze chauffeur direct gewaarschuwd en wordt er actie ondernomen. De loggegevens van uw zendingen kunt u desgewenst inzien in onze online portal.

Hoeft uw zending niet direct te worden geleverd? Op onze warehouse locaties in Nieuwegein, Eerbeek en Wijchen kunnen wij uw producten, al dan niet tijdelijk, geconditioneerd opslaan. Meer informatie over onze warehouses vindt u hier.

Bent u benieuwd naar geconditioneerd vervoer en opslag bij Schotpoort Connect? Bel ons direct of laat uw gegevens achter.

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Temperatuur kritisch transport voor de politie

Voor diverse organisaties uit de medische en (semi)overheidssector verzorgen wij geconditioneerd transport. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een specialist in het vervoeren van temperatuurgevoelige …

Lees verder
Alle transportoplossingen