Tijd kritisch De kracht van altijd dichtbij

Tijd kritisch

Afhaling en levering met spoed? Schotpoort Connect is altijd dichtbij. Of het nu gaat om structurele spoedzendingen of incidentele spoedzendingen, Schotpoort Connect staat voor u klaar. Onze 200 koeriers hebben standplaatsen verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een koerier in de buurt om uw zending met spoed te vervoeren. Vaak kunnen wij al binnen dertig minuten op uw locatie zijn. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg, dat is de kracht van onze mensen.

Realtime track & trace

Al onze koeriers beschikken over een tablet, waardoor u uw zending kunt monitoren van afhaallocatie tot aan bestemming. In onze online portal vindt u informatie over de verwachte tijd dat de koerier bij u is. Ook als uw zending is afgeleverd vindt u dit terug in ons systeem. Zo is altijd inzichtelijk waar uw producten zich bevinden. Want zeker in geval van spoed, is het prettig om te weten wat de status is.

Kennismaken?

Bent u benieuwd hoe snel we bij u kunnen zijn? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Strukton - als elke minuut telt

Om de beschikbaarheid en veiligheid te vergroten moderniseert de NS haar treinen. Strukton fabriceert en levert hiervoor elektrische bekabeling in en onder de betreffende treinen. Ook reviseren zij …

Lees verder
Alle transportoplossingen