Online portal
De kracht van mensen Strukton Power - Als elke minuut telt

Strukton Power - als elke minuut telt

Om de beschikbaarheid en veiligheid te vergroten moderniseert de NS haar treinen. Strukton Power fabriceert en levert hiervoor elektrische bekabeling in en onder de betreffende treinen. Ook reviseren zij de zeer kwetsbare elektrotechnische panelen.

Een project, waarbij ook Schotpoort Connect betrokken is, betreft het vernieuwen van 50 motorrijtuigen. De rijtuigen worden één voor één onttrokken aan de dienstregeling en in de NS-werkplaats in Haarlem wordt in ploegendiensten de bekabeling en panelen uit- en ingebouwd. Het is namelijk noodzaak de treinen zo snel mogelijk weer in te kunnen zetten.

Het vervoer van de elektrotechnische panelen van Haarlem naar Enschede (locatie Strukton Power) wordt uitgevoerd door Schotpoort Connect. Tijd is hierbij de kritische factor. Het team van Strukton Power heeft slechts enkele dagen om de revisies uit te voeren en elke minuut telt. Bovendien zijn de panelen erg kwetsbaar en worden niet meer nieuw geleverd. Onherstelbare schade aan de panelen zou desastreus zijn en leiden tot uitval van zeer duur materieel. De panelen worden dan ook dedicated vervoerd in speciaal ontwikkelde kooien.

Strukton - als elke minuut telt

Voor Strukton Power werkt Schotpoort Connect met een vast team van chauffeurs, welke specifiek zijn opgeleid voor de werkzaamheden met de kostbare en kwetsbare producten. De transporten worden ingeboekt via de online portal van Schotpoort Connect. Strukton Power kan hier de zendingen volgen en zien wat er is geladen. Zo is altijd helder wat er wanneer geladen is.

Schotpoort Connect – de kracht van altijd op tijd

Over Strukton Power

Strukton Power houdt zich bezig met rail gerelateerde werkzaamheden en door technologie gedreven specialismen. Assetmanagement, onderhoudswerk en beheer op basis van hoogwaardige technologie en vakmanschap vormen de basis van de onderneming.

Samenwerking Strukton Power – Schotpoort Connect
  • Vervoer van elektrotechnische panelen en bekabeling van Haarlem naar Enschede
  • Vervoer van gereviseerde panelen en bekabeling van Enschede naar Haarlem

'De samenwerking met Schotpoort Connect is constructief; de communicatie verloopt helder en men is service gericht. Al met al een positieve ervaring.'
Frank Loohuis van Strukton Power over Schotpoort Connect
Contact