De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw zorglogistiek

Zorglogistiek

De mensen van Schotpoort Connect zijn specialist in zorglogistiek. Of het nu gaat om zendingen tussen ziekenhuizen en zorginstellingen, zendingen van en naar patiënten of zendingen van toeleveranciers aan de zorg. Schotpoort Connect zorgt dat het wordt geregeld. We gaan hierbij verder dan de voordeur en brengen uw spullen daar waar nodig.

Wij denken graag met u mee om uw logistiek verder te optimaliseren. Een zorginstelling kent vaak verschillende afhaallocaties; het laboratorium, de facilitaire dienst, de postkamer. Vaak regelen deze afdelingen los van elkaar het vervoer van hun zendingen. Door deze stromen te  bundelen wordt de efficiency vergroot en blijven de vervoersbewegingen beperkt. Vraagt het bundelen van logistieke stromen te veel van uw tijd? Wij voeren graag de regie. Ook de retourstromen van bijvoorbeeld emballage en het voorraadbeheer nemen wij graag voor onze rekening.

Zorglogistiek 24/7

Tijd is vaak de kritische factor in de zorglogistiek. Of het nu gaat om structurele spoedzendingen of indicentele spoedzendingen, onze 200 koeriers staan 24 uur per dag voor u klaar. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Wij werken volgens de GDP-richtlijnen en kunnen medicatie bij patiënten aan huis bezorgen. Ook kunnen wij uw medicijnen of lab monsters geconditioneerd vervoeren. Onze auto’s zijn uitgerust met de beste koel- en vriesapparatuur.

Wilt u meer weten over onze logistieke oplossingen? Bel ons direct of laat uw gegevens achter.

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

UMC Utrecht - afhalen op afdelingsniveau

Medische centra hebben elk een eigen specialiteit wat het analyseren van patiënt materiaal betreft. Voor UMC Utrecht haalt Schotpoort Connect dagelijks op verschillende afdelingen dit materiaal op en …

Lees verder

Erasmus MC - kleine werkvoorraden, grote omloopsnelheid

Inkoop en voorraadbeheer van artikelen is in ziekenhuizen een precaire aangelegenheid. Waar bevoorrading in iedere branche van belang is, geldt voor ziekenhuizen dat het voorradig hebben van …

Lees verder
Alle transportoplossingen