De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Logistieke diensten

Wat uw logistieke uitdaging ook is, Schotpoort Connect zoekt samen met u naar de beste oplossing. Van envelop tot volle vrachtwagen, wij kunnen al uw zendingen (met spoed) vervoeren. Onze 200 koeriers zijn strategisch verspreid over het hele land en staan 24/7 voor u klaar. Indien nodig zijn wij binnen 45 minuten nagenoeg overal in Nederland om uw zendingen af te halen.

Logistieke dienstverlener

Wij gaan altijd een stap verder en leveren uw zending daar waar u dat wenst, ook als dit een kantoor op de tiende etage is. Ook voor uw geconditioneerde zendingen, kunt u terecht bij Schotpoort Connect. Wij kunnen uw producten vervoeren met een range van -22°c tot +25°c. Bij ons staat kwaliteit voorop en afspraak is afspraak. Wij zijn enorm gedreven om  u volledig te ontzorgen wat betreft uw logistiek.

Logistiek uitbesteden

Wilt u uw logistieke uitbesteden, maar is dit niet eenvoudig door specifieke wensen/eisen? Wij gaan graag met u in gesprek. Schotpoort Connect werkt voor veel verschillende klanten en onze logistieke oplossingen zijn altijd maatwerk. Wij staan voor u klaar met kennis en expertise.

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar praktijkvoorbeelden van onze logistieke oplossingen? Op de pagina referenties vindt u voorbeelden van logistiek maatwerk dat wij onze klanten bieden. Wilt u direct meer weten over onze logistieke oplossingen? Bel of mail ons gerust, wij staan voor u klaar!