Online portal
De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw logistiek

Geconditioneerd transport

Koel-, diepvries- of kamertemperatuur, Schotpoort Connect is gespecialiseerd in het vervoeren van zendingen tussen -22°c en +25°c. Onze bestelauto’s en bestelbussen zijn uitgerust met de beste koel- en vriesapparatuur om tijdens het transport de temperatuur te waarborgen.

Is het niet mogelijk om uw zending  rechtstreeks te leveren dan kunnen wij op onze warehouse locaties in Nieuwegein, Eerbeek, Vijfhuizen en Wijchen uw producten geconditioneerd opslaan.

Geconditioneerd vervoer

Onze oplossingen voor geconditioneerd vervoer zijn altijd maatwerk. Wij werken met de beste apparatuur voorzien van meerdere temperatuur zones, waardoor wij flexibel en snel kunnen handelen in geval van spoed.

Voor het transport van geneesmiddelen hanteert Schotpoort Connect de GDP-richtlijnen.

Temperatuur gecontroleerd transport

Voorafgaand aan de rit wordt de gewenste temperatuur ingesteld met een marge die met u is overeengekomen. De temperatuur wordt tijdens het gehele transport gelogd. Mocht er zich iets onverwachts voordoen, waardoor de temperatuur daalt of stijgt, wordt onze chauffeur direct gewaarschuwd en wordt er actie ondernomen. De loggegevens van uw zendingen kunt u desgewenst inzien in onze online portal.

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar geconditioneerd vervoer en opslag bij Schotpoort Connect? Bel ons direct of laat uw gegevens achter. Wij staan voor u klaar!

Contact