De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Geconditioneerd transport

Koel-, diepvries- of kamertemperatuur, Schotpoort Connect is gespecialiseerd in het vervoeren van zendingen tussen -22°c en +25°c. Om tijdens het transport de temperatuur te waarborgen zijn onze bestelauto’s en bestelbussen uitgerust met de beste koel- en vriesapparatuur.
Schotpoort Connect is met name gespecialiseerd in geconditioneerd transport van medicijnen, farmaceutische goederen en diagnostisch materiaal. Wij werken voor nagenoeg alle universitair medisch centra, veel verschillende ziekenhuizen, laboratoria, apothekers en waterbedrijven.
Om de veiligheid van het transport van geneesmiddelen te waarborgen, hanteren wij de GDP-richtlijnen.
Is het niet mogelijk om uw zending rechtstreeks te leveren, dan kunnen wij op onze warehouse locaties in Eerbeek, Nieuwegein, Vijfhuizen en Wijchen uw producten geconditioneerd opslaan.

Geconditioneerd vervoer

Binnen geconditioneerd vervoer wordt onderscheid gemaakt tussen koeltransport (2 tot 8°C), diepvriestransport (-22 tot -18°C) en ambient ofwel kamertemperatuur transport (15 tot 25°C). Schotpoort Connect kan uw zendingen vervoeren binnen alle drie ranges. Voor vertrek stellen wij de klimaatunit in op de juiste temperatuur en deze blijft gedurende de rit gewaarborgd met een maximale afwijking van 1°C. 
Bovendien beschikken onze voertuigen over klimaatunits met drie temperatuurzones, wat inhoudt dat we gelijktijdig zendingen in meerdere temperatuurzones kunnen vervoeren. Hierdoor kunnen we snel schakelen en bij grote spoed snel met een geschikt voertuig bij u op locatie zijn.


Temperatuur gecontroleerd transport

Voorafgaand aan de rit wordt de gewenste temperatuur ingesteld met een marge die met u is overeengekomen. De temperatuur wordt tijdens het gehele transport gelogd. Mocht er zich iets onverwachts voordoen, waardoor de temperatuur daalt of stijgt, wordt onze chauffeur direct gewaarschuwd en wordt er actie ondernomen. De loggegevens van uw zendingen kunt u desgewenst inzien in onze online portal.

Maatwerk geconditioneerd transport

Onze oplossingen voor geconditioneerd vervoer zijn altijd maatwerk. Wij werken met de beste apparatuur voorzien van meerdere temperatuur zones, waardoor wij flexibel en snel kunnen handelen in geval van spoed.

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar geconditioneerd vervoer en opslag bij Schotpoort Connect? Bel ons direct of laat uw gegevens achter. Wij staan voor u klaar!
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht