De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Vertrouwelijke documenten

Kies voor een veilige en zorgvuldige bezorging van uw vertrouwelijke documentatie met Schotpoort Connect. Wij helpen u graag om uw waardedocumenten, fraudegevoelige documenten, kwetsbare producten of andere kostbare producten op juiste wijze te vervoeren.

Realtime track & trace

Al onze chauffeurs beschikken over een tablet met informatie over de route en de ophaal- en afleveradressen. Het systeem geeft realtime terugkoppeling aan ons transportmanagementsysteem (TMS) en wij weten wij te allen tijde waar een chauffeur zich bevindt. Mocht een chauffeur van de route afwijken of lang stil staan op een locatie, dan ontvangt de afdeling planning een melding en ondernemen zij direct actie.
Ook kunt u zelf uw zending in onze online portal volgen en afleverbewijzen inzien.

Identiteitscontrole

Bij aflevering vragen wij altijd een handtekening van de ontvanger. Ook kunnen wij een identiteitscontrole doen. Mocht de ontvanger zich niet kunnen of willen identificeren, dan nemen wij de zending weer mee retour. Vanzelfsprekend wordt u hierover geïnformeerd.

Kennismaken?

Graag gaan we met u in gesprek over het vervoer van uw vertrouwelijke documentatie. Bel of mail ons direct voor meer informatie.
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht