De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Pharma logistics

Het vervoer en de opslag van farmaceutische producten vraagt om een speciale afhandeling. Er zijn strenge wettelijke eisen van toepassing. Schotpoort Connect is gespecialiseerd in het transport en de overslag van farmaceutische producten.
Voor verschillende ziekenhuizen, laboratoria en apothekers verzorgen wij (on-)geconditioneerde transporten van medicijnen en medische hulpmiddelen. Dankzij onze efficiënte en betrouwbare afhaal- en leveringsdiensten besparen wij kostbare tijd voor onze opdrachtgevers. 
Bovendien werken wij voor medicijntransport en het transport van farmaceutische producten geheel volgens de GDP richtlijnen. Onze chauffeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid en onze organisatie is geaudit. Ook zijn wij ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd.

Medicijnen vervoer

Wij bezorgen ook medicatie bij patiënten thuis. Hiervoor kunnen wij een identiteitscontrole uitvoeren en de ontvanger laten tekenen voor ontvangst. Alle gegevens met betrekking tot uw zendingen kunt u inzien in onze online portal.
Ook voor farmaceutische spoedtransporten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze chauffeurs hebben standplaatsen door heel Nederland, waardoor wij snel kunnen schakelen.
U heeft bij ons keuze uit
verschillende serviceniveaus: zo kunnen wij uw pakketten rechtstreeks overhandigen aan de verantwoordelijke in het laboratorium, de operatiekamer of de apotheek.

Koerier laboratorium

Schotpoort Connect verzorgt voor de meeste Universitair Medische Centra en een groot aantal regionale en streekziekenhuizen het transport van labmonsters. Dit kan door middel van dagelijkse afhaling, maar ook voor spoedtransporten staan wij voor u klaar.
Wij brengen diagnostisch materiaal zorgvuldig en snel naar het betreffende laboratorium.

Geconditioneerde overslag

Al onze locaties zijn geschikt voor overslag en tijdelijke opslag van geconditioneerde goederen. Onze koel- en vriesunits beschikken over verschillende temperatuurzones en kunnen temperaturen aan tussen -22°c en +25°c.
Al onze logistieke medewerkers zijn opgeleid voor het werken conform de GDP richtlijnen.

GDP richtlijnen

Medicijnen en medische hulpmiddelen vragen om een speciale behandeling. De kwaliteit van de producten moet in de hele keten gewaarborgd blijven. Er zijn dan ook hoge eisen gesteld aan transport en opslag van farmaceutische producten.
Onze voertuigen en warehouselocaties
voldoen aan alle wettelijke eisen die zijn gesteld aan de afhandeling van geneesmiddelen. Het transport en de (tijdelijke) opslag verzorgen wij volledig conform de GDP richtlijnen. Onze speciaal opgeleide medewerkers stellen alles in het werk om uw (geconditioneerde) zendingen correct, veilig en vertrouwd af te handelen.

Kennismaken?

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek over onze mogelijkheden met betrekking tot pharma logistics. Bel of mail ons direct voor meer informatie.
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht