De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Zorg logistiek

Schotpoort Connect is specialist in zorglogistiek. Of het nu gaat om zendingen tussen ziekenhuizen en zorginstellingen, zendingen van en naar patiënten of zendingen van toeleveranciers aan de zorg. Schotpoort Connect zorgt dat het wordt geregeld. We gaan hierbij verder dan de voordeur en brengen uw spullen daar waar nodig.

Logistiek in de zorg

Wij denken graag met u mee om uw logistiek verder te optimaliseren. Een zorginstelling kent vaak verschillende afhaallocaties; het laboratorium, de facilitaire dienst, de postkamer. Vaak regelen deze afdelingen los van elkaar het vervoer van hun zendingen. Door deze stromen te  bundelen wordt de efficiency vergroot en blijven de vervoersbewegingen beperkt.
Vraagt het bundelen van logistieke stromen te veel van uw tijd? Wij voeren graag de regie. Ook de retourstromen van bijvoorbeeld emballage en het voorraadbeheer nemen wij graag voor onze rekening.

Zorglogistiek 24/7

Tijd is vaak de kritische factor in de zorglogistiek. Of het nu gaat om structurele spoedzendingen of incidentele spoedzendingen, onze 200 koeriers staan 24 uur per dag voor u klaar. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Wij werken volgens de GDP-richtlijnen en kunnen medicatie bij patiënten aan huis bezorgen.
Ook kunnen wij uw medicijnen of lab monsters geconditioneerd vervoeren. Onze auto’s zijn uitgerust met de beste koel- en vriesapparatuur.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over onze logistieke oplossingen specifiek voor de zorg? Bel ons direct of laat uw gegevens achter. Wij staan voor u klaar!
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht