De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Over ons

Als logistiek dienstverlener staan wij al ruim 125 jaar dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. Van envelop tot volle vrachtwagen, wij kunnen alle zendingen (met spoed) vervoeren. Samen zoeken wij naar de allerbeste logistieke oplossing. Wij zijn trots op ons bedrijf en onze mensen. Bij alles wat we doen gaan we uit van de kracht van onze mensen.

Sociaal ondernemen

Wij willen een bedrijf zijn waar onze medewerkers met plezier werken. Wij investeren in onze mensen en geloven in de kracht van ons team. Wij willen een sociale organisatie zijn en ruimte geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hieraan geven we invulling met het certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen trede3 | 30+.

Duurzaam ondernemen

Wij werken met respect voor het milieu en willen onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk verkleinen. We zijn ISO 14001 gecertificeerd en werken volgens de CO2-prestatieladder trede 4. Ons hoofdkantoor in Eerbeek is voorzien van 484 zonnepanelen en onze overige vestigingen volgen op korte termijn. Voor het wagenpark geldt dat onze dieselvoertuigen voldoen aan de nieuwste Euronormen en waar mogelijk maken we gebruik van elektrische bestelauto's, elektrische bestelbussen en elektrische vrachtwagens.
Schotpoort Connect – De kracht van mensen