Online portal
De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw logistiek

Duurzaamheid

Wij werken met respect voor mens en milieu. Wij willen een sociale organisatie zijn en ruimte geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier geven we invulling aan met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen 30+ (PSO-30+).
 

MVO

We zijn zuinig op het milieu en zijn ISO 14001 gecertificeerd en werken volgens de CO2-prestatieladder trede 4. Waar mogelijk zetten wij in op verduurzaming van onze gebouwen en wagenpark.
 

Verduurzamen gebouwen

Naast  het verduurzamen van ons wagenpark, kijken we ook naar mogelijkheden om onze gebouwen te verduurzamen. In 2020 hebben wij ons pand in Eerbeek voorzien van 484 zonnepanelen. De 355wp panelen leveren zo’n 140.000 kWh per jaar en leveren een CO2-reductie van 80 ton op jaarbasis. Hiermee zijn wij volledig zelfvoorzienend wat betreft de elektriciteitsvoorziening. De plannen liggen klaar om ook onze vestiging in Nieuwegein te voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen op ons dak


Energie in de laatste 7 dagen

Vermogen vandaag

Energie opwekking
Huidig vermogen6,55 kW
Energie vandaag10,95 kWh
Energie maand1,24 MWh
Totale energie144,24 MWh

Besparing
CO2 bespaard56541,68 kg
Zwaveldioxide bespaard73273,4 kg
NOx bespaard23366,72 kg
Bomen geplant1688


De kracht van mensen

Wij willen een bedrijf zijn waar onze medewerkers met plezier werken. Wij investeren in onze mensen en geloven in de kracht van ons team.

Lees meer:

Kennismaken?

Wilt u meer over ons weten of met ons kennismaken? We maken graag tijd voor een ontmoeting. Als u ons belt of mailt, maken we een afspraak.

Hieronder vindt u een overzicht van onze certificeringen.

Onze certificaten

Beleidsverklaring

ISO certificeringen

CO2 prestatieladder

Prestatieladder socialer ondernemen

Contact