Online portal
De kracht van mensen Een maatwerk oplossing voor uw logistiek

Duurzaamheid

Wij werken met respect voor mens en milieu. We zijn ISO 14001 gecertificeerd en werken volgens de CO2-prestatieladder trede 4. Waar mogelijk zetten wij in op verduurzaming van onze gebouwen en wagenpark.
 

Duurzaam transport

Het grootste deel van onze CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door onze vrachtwagens, bestelbussen en -auto's. Wij zijn dan ook continu bezig met het verduurzamen van ons wagenpark. Het aantal elektrische bestelbussen en -auto's groeit snel en ons volledige salesteam rijdt al elektrisch. Wij zijn onderdeel van het consortium ZE vrachtwagen (Provincie Gelderland: Logistics Valley) en hebben in 2020 getest met een elektrische vrachtwagen. In 2022 hebben wij een DAF CF Electric VDL e-power aangeschaft. Begin 2023 nemen wij een Volvo FM Electric in gebruik en in later volgen twee Volvo FE Electric 4x2-bakwagens.

Verduurzamen gebouwen

Naast  het verduurzamen van ons wagenpark, kijken we ook naar mogelijkheden om onze gebouwen te verduurzamen. In 2020 hebben wij ons pand in Eerbeek voorzien van 484 zonnepanelen. De 355wp panelen leveren zo’n 140.000 kWh per jaar en leveren een CO2-reductie van 80 ton op jaarbasis. Hiermee zijn wij volledig zelfvoorzienend wat betreft de elektriciteitsvoorziening. De plannen liggen klaar om ook onze twee vestigingen in Nieuwegein te voorzien van zonnepanelen.

Inzicht in energie opbrengst

MVO

Wij zijn een sociale organisatie en geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier geven we invulling aan met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen. Wij hebben trede 3 behaald en zijn ook PSO-30+ gecertificeerd, wat wil zeggen dat minimaal 30% van ons personeels­bestand bestaat uit personen uit de PSO-doelgroep.


De kracht van mensen

Wij willen een bedrijf zijn waar onze medewerkers met plezier werken. Wij investeren in onze mensen en geloven in de kracht van ons team.

Lees meer:

Kennismaken?

Wilt u meer over ons weten of met ons kennismaken? We maken graag tijd voor een ontmoeting. Als u ons belt of mailt, maken we een afspraak.

Overzicht certificeringen en downloads

Onze certificaten

Contact