Maritieme producten razendsnel bezorgdEen maatwerk oplossing voor uw organisatie

Spoedtransport maritieme sector

Is het noodzaak dat uw maritieme producten snel en veilig worden bezorgd? Schotpoort Connect is gespecialiseerd in spoedtransport en wij zijn razendsnel ter plaatse. Verlies geen kostbare tijd en vertrouw op de service van Schotpoort Connect.
Schotpoort Connect is al meer dan 10 jaar de huiskoerier van NAAM. Ze leveren onze zendingen razendsnel en zijn zeer servicegericht ingesteld.

Spoedtransport - binnen 1 uur op locatie

Tijd is van cruciaal belang in de maritieme sector. U weet hoe belangrijk het is om essentiële onderdelen op tijd te ontvangen. Vertragingen kunnen uw operaties verstoren en kostbare tijd verspillenoplopen en kostbare tijd verloren gaat. Schotpoort Connect biedt een oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in spoedtransport en zijn altijd binnen 1 uur ter plaatse.

Leverbetrouwbaarheid 99,8%

Vertragingen, verloren zendingen en beschadigde goederen kunnen een enorme impact hebben op uw operatie en reputatie. Met een betrouwbare koerier voorkomt u onnodige risico's en kosten. Schotpoort Connect vervoert dagelijks ruim 750 zendingen met spoed en heeft een leverbetrouwbaarheid van 99,8%. Bovendien kunt u uw zending realtime volgen in onze online portal.

Specialist in maritiem transport

Maritieme onderdelen zijn vaak complex en gevoelig. Om te zorgen dat ze veilig en onbeschadigd aan komen is expertise en ervaring vereist. Schotpoort Connect behandelt uw zendingen met de juiste zorg en aandacht. Wij bieden een oplossing voor uw spoedeisende transporten. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van de maritieme sector en zijn volledig toegewijd aan het leveren van snelle, betrouwbare en zorgvuldige service.

Waarom kiest u voor ons?

  • Specialist vertrouwelijk vervoer
  • ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd
  • Ruim 200 koeriers verspreid door heel Nederland
  • Binnen 1 uur op locatie
  • Real-time traceerbaar en ID check

Referenties

Schotpoort Connect is al meer dan 18 jaar de huiskoerier van Poelmann van den Broek advocaten. En dat heeft een reden. Schotpoort is onze specialist in het verzenden en ophalen van juridische stukken. Ze zorgen voor een soepele, vlotte communicatie en ze zijn zeer servicegericht ingesteld. Verder zijn onze vertrouwelijke stukken snel ter plaatse en informeert Schotpoort ons als de zending bezorgd is. Kortom; door Schotpoort blijft Poelmann van den Broek op het scherpst van de snede!
Frances de Vrught van Poelmann van den Broek advocaten
Al meer dan tien jaar maken wij gebruik van Schotpoort Connect voor het verzenden van cruciale juridische stukken en pakketten. Het contact met hen is niet alleen prettig, maar we kunnen ook altijd rekenen op een vlotte afhandeling en een razendsnelle, betrouwbare bezorging op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming.
Monique van Doorn van Arslan & partners advocaten
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht