De kracht van mensen Een maatwerkoplossing voor uw transport

Transport

Bij het transport van uw goederen gaat het maar om één ding, dat het goed geregeld wordt. Bij Schotpoort Connect weten we precies wat daar allemaal bij komt kijken. Wat uw uitdaging ook is, we zoeken samen met u naar de beste oplossing. Of het nu gaat om geconditioneerd transport, dedicated transport of projectmatig vervoer. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Transport

Extra services transport

Wij gaan verder dan het vervoeren van uw zending van A naar B. Onze kracht ligt in de processen voor, tijdens en na het transport. Zo leveren wij uw zendingen letterlijk af aan uw klant, dus niet tot de voordeur maar zelfs tot op de tiende verdieping als dit nodig is. Ook leiden wij onze chauffeurs op om extra services te leveren, zoals het assembleren van producten, het opbouwen van retail displays en het plaatsen van samples in een koeling. Wij acteren als het verlengstuk van uw bedrijf en voor een deel van onze klanten gaat dat zo ver dat wij zelfs rijden in een auto met hun naam en logo.

Wij beschikken over een gevarieerd wagenpark waarmee wij al uw zendingen van envelop tot volle vrachtwagen kunnen vervoeren. Dagelijks zijn wij in alle windstreken van Nederland te vinden.

Kennismaken?

Wij staan voor u klaar. Zullen we afspreken? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 0313 - 670 250!

Contact

Gerelateerde transportoplossingen

Strukton - als elke minuut telt

Om de beschikbaarheid en veiligheid te vergroten moderniseert de NS haar treinen. Strukton fabriceert en levert hiervoor elektrische bekabeling in en onder de betreffende treinen. Ook reviseren zij …

Lees verder

Erasmus MC - kleine werkvoorraden, grote omloopsnelheid

Inkoop en voorraadbeheer van artikelen is in ziekenhuizen een precaire aangelegenheid. Waar bevoorrading in iedere branche van belang is, geldt voor ziekenhuizen dat het voorradig hebben van …

Lees verder
Alle transportoplossingen