De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Gekoeld transport koerier

Bent u op zoek naar een koerier voor gekoeld transport? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zendingen tussen -22°C en +25°C en leveren uw koel- en vrieszendingen onder de juiste temperatuurcondities. Dit doen wij in heel Nederland en indien gewenst verzorgen wij ook internationaal koeltransport.

Koelkoerier

Als koelkoerier verzorgen wij koel- en vrieszendingen voor met name ziekenhuizen en laboratoria. Zo vervoeren wij medicijnen voor apotheken en ziekenhuizen, farmaceutische goederen voor laboratoria en watermonsters voor waterbedrijven. Voor het transport van medicijnen hanteren wij de GDP-richtlijnen.

Gekoeld transport met spoed

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw zending snel, zorgvuldig en veilig te vervoeren. Onze auto’s zijn dan ook uitgerust met de beste koel- en vriesapparatuur en gedurende het transport wordt de temperatuur realtime gemonitord. Mocht de temperatuur tijdens het transport onverhoopt stijgen of dalen, dan ontvangt de chauffeur een melding en kan hij direct actie ondernemen.
Alle gegevens met betrekking tot uw koeltransport worden gelogd en in onze online portal kunt u uw koelzendingen volgen van afhaling tot aflevering. In deze beveiligde omgeving kunt u eveneens uw zendingen aanmelden, vrachtbrieven printen en facturen inzien.

Gekoelde koeriersdienst

Schotpoort Connect beschikt over een gevarieerd wagenpark van geconditioneerde voertuigen. Bovendien beschikken de voertuigen over klimaatunits met drie temperatuurzones en kunnen we gelijktijdig zendingen in meerdere temperatuurzones vervoeren. Hierdoor kunnen we snel schakelen en bij grote spoed snel met een geschikt voertuig bij u op locatie zijn.
Kortom, van labmonster tot pallets en van -22°C en +25°C, u kunt 24 uur per dag bij ons terecht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en maximale aanrijtijd voor uw locatie.
Lees meer:

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor gekoelde transporten? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 0313-670250. Wij staan u graag te woord.
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht