100 jaar ervaring in koeriersdienstenbinnen 45 minuten op locatie

Spoedkoerier

Als specialist in spoedkoeriersdiensten, weten wij hoe belangrijk een spoedopdracht is. Onze 200 koeriers hebben standplaatsen verspreid over heel Nederland. Hierdoor kunnen wij razendsnel op locatie zijn. Als het moet, zelfs binnen 45 minuten.
Wij gaan tot het uiterste om uw spoedzending snel en betrouwbaar te vervoeren. In overleg is veel mogelijk. Neem contact op met ons, dan ontvangt u direct een oplossing én tarief: 0313-670250

Tarief spoedkoerier

Het transport van spoedzendingen is altijd maatwerk, aangezien de kosten van veel factoren afhankelijk zijn. De exacte prijs wordt bepaald door de afstand tussen verzender en ontvanger, de grootte en het gewicht van de zending. Wij communiceren onze tarieven helder en transparant zonder verrassingen achteraf. 

Speciale services

Schotpoort Connect verzorgt uw (spoed)zendingen snel en betrouwbaar. Ook voor specialistische koeriersdiensten bent u bij ons aan het juiste adres:

Realtime track & trace

Al onze koeriers beschikken over een tablet, waardoor u uw zending kunt monitoren van afhaallocatie tot aan bestemming. In onze online portal vindt u informatie over de verwachte tijd dat de koerier bij u is. Ook als uw zending is afgeleverd vindt u dit terug in ons systeem. Zo is altijd inzichtelijk waar uw producten zich bevinden. Want zeker in geval van spoed, is het prettig om te weten wat de status is.

Direct een spoedkoerier nodig?

Bel ons op 0313-670250.
Wij laten u direct weten hoe snel we bij u kunnen zijn en wat de kosten zijn.
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht