Online portal
De kracht van mensen Duurzaam en sociaal, onze samenwerking met Albeda

Duurzaam en sociaal, onze samenwerking met Albeda

Steeds meer organisaties zoeken naar een sociale en duurzame manier om hun logistieke vraag te vervullen. Schotpoort Connect werkt hier graag aan mee, maar is voor de realisatie vaak ook afhankelijk van de inzet van klanten. Onze samenwerking met Albeda is een voorbeeld waarbij een gezamenlijke inzet leidt tot meerwaarde voor alle betrokkenen.

Bij veel organisaties is er een wens voor de inzet van duurzame voertuigen, evenals voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In beide gevallen is een goede samenwerking tussen vervoerder en opdrachtgever van belang. Van het samenstellen van geschikte routes en mogelijkheden voor het laden van een elektrisch voertuig tot het ondersteunen en begeleiden van medewerkers.

Vanaf de start van onze samenwerking werkt Albeda mee om het logistieke proces sociaal en duurzaam in te vullen. Zo wordt onze elektrische auto geladen op het terrein van Albeda en wordt onze chauffeur waar nodig geholpen. Onderstaande video geeft een indruk van deze duurzame en sociale samenwerking.

Sta cookies toe om deze video weer te geven

 
Werkzaamheden Schotpoort Connect

  • Postbus service
  • Verzorgen dagelijkse postroutes
  • Waarde zendingen, zoals examens
  • Landelijke koeriersdiensten o.a. transport lesmaterialen
  • Vervoer materiaal op- en afbouw evenementen

Bent u benieuwd naar de maatschappelijke bijdrage die wij samen kunnen realiseren? Neem contact op met ons via sales@schotpoort.nl of 0313 - 670 250.

Contact