Online portal
De kracht van mensen Avri & Werkzaak - Als je het wilt, dan kan het!

Avri & Werkzaak - Als je het wilt, dan kan het!

Schotpoort Connect verzorgt voor Avri de distributie van rollen afvalzakken naar afhaalpunten in de regio. Vorig jaar veranderde Avri de distributie van plastic afvalzakken; bewoners van stadscentra en hoogbouw krijgen de zakken voortaan thuisgestuurd. Zo’n 13.000 inwoners ontvangen nu elk kwartaal een pakketje afvalzakken. Een flinke “ompak”-operatie, want de zakken worden op rollen aangeleverd.

Avri werkt al jaren samen met Werkzaak Rivierenland voor het uitvoeren van werkzaamheden in de groenvoorziening en openbare ruimte. Het was dan ook een logische stap om te kijken naar Werkzaak voor helpende handen. Schotpoort Connect coördineerde het project vanaf opslag tot aflevering. 85 medewerkers van Werkzaak gingen aan de slag met het ompakken en sealen van de afvalzakken. De pakketten werden geadresseerd en ook voor de “laatste meters” werden medewerkers van Werkzaak ingezet. Zij bezorgden de pakketten in de brievenbussen bij de mensen thuis, vaak bij niet standaard afleveradressen zoals hoogbouw en centrumlocaties.

Als je iets wilt, dan kan het!

Met dit project hebben Avri, Werkzaak en Schotpoort Connect laten zien dat samenwerking en het bundelen van krachten leidt tot een win-win situatie voor alle betrokkenen. Over deze bijzondere samenwerking is het artikel “Als je het wilt, dan kan het!” geschreven. Het artikel is gepubliceerd in het jubileum magazine “Smaakzaken!” van Werkzaak. Lees hier het hele artikel…

Schotpoort Connect - de kracht van mensen

Over Avri

Avri geeft invulling aan de afvalzorgplicht in de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Voor deze 8 gemeenten verzorgen zij de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen, ontwikkelen ze het gemeentelijke afvalstoffenbeleid, handhaven ze de afvalstoffenverordening en verzorgen ze de voorlichting over afval. Bij het inzamelen van grondstoffen staat hergebruik voorop.

Over Werkzaak Rivierenland

Iedereen doet mee in de samenleving. Daar gelooft Werkzaak Rivierenland in. Werkzaak begeleidt mensen bij het vinden en behouden van werk. Zij versterken werkzoekenden, medewerkers en werkgevers bij het ontdekken, benutten en vergroten van talenten.

Contact