Online portal
De kracht van mensen Schotpoort Connect en Canon bouwen aan de toekomst

Schotpoort Connect en Canon bouwen aan de toekomst

De dienstverlening van Canon is erg divers en dat maakt dat ook de logistieke vraagstukken vaak complex zijn. Dankzij de korte communicatielijnen binnen Schotpoort Connect kan er snel en efficiënt worden geschakeld. Zo belde Canon afgelopen kerst voor het last minute bezorgen door heel Nederland van exclusieve geschenken. Schotpoort Connect kwam binnen twee uur met een passende oplossing voor de transporten. De pakketten werden de volgende dag opgehaald en dezelfde avond nog persoonlijk afgeleverd.

De samenwerking was nog maar kort gestart toen helaas Corona kwam. Activiteiten gerelateerd aan de beurs- en evenementenlogistiek vielen weg en hierdoor namen in de eerste maanden het aantal orders af. Gelukkig kwamen er ook nieuwe kansen voorbij en heeft Schotpoort Connect laptops en andere apparatuur geleverd bij medewerkers van Canon thuis. Indien nodig nam de koerier zelfs direct oude of defecte apparatuur mee retour. Een ideale oplossing voor Canon.

Schotpoort Connect en Canon bouwen aan de toekomst

Sinds september 2020 maken we voor de activiteiten van Canon gebruik van onze nieuwe locatie in Nieuwegein. Hier verzamelen we de goederen en komen ook de retourstromen bij elkaar. Voor een opdrachtgever als Canon met diverse locaties in heel Nederland is de vestiging in Nieuwegein uitermate geschikt. De centrale ligging is erg gunstig en hiermee is de aanrijdtijd naar grote delen van Nederland kort.

Kort voor de oplevering van onze vestiging in Nieuwegein spraken wij Ron Soeren van Canon over onze samenwerking. Hij interviewde Ivo Groothuis voor het interne Canon magazine INHOUSE. Het resultaat is een mooi artikel over de ontwikkeling van een duurzame samenwerking geschreven door de klant.

Lees magazine

Contact