Online portal
De kracht van mensen Decostar - beurslogistiek

Decostar - beurslogistiek

Decostar is een importeur en groothandel in woondecoratie en seizoensdecoratie. Het assortiment bestaat uit woonaccessoires en decoratie, zoals potterie, glaswerk en textiel, maar ook grotere artikelen zoals zitmeubelen, kleinmeubelen en grote seizoensgebonden decoratie items. Het hoofdkantoor met showroom bevindt zich in Apeldoorn. Het centrale magazijn is gevestigd in IJsselmuiden. Decostar verkoopt het assortiment via de showrooms in Apeldoorn en Brussel en online via een webshop. Ook neemt Decostar deel aan diverse internationale vakbeurzen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

  Decostar in de praktijk

  Schotpoort Connect verzorgt voor Decostar de transporten tussen het centrale magazijn in IJsselmuiden en de diverse internationale beurzen. Wat beurslogistiek betreft maakt Schotpoort Connect hét verschil. De periode rondom een beurs is altijd enorm hectisch en het is extra fijn dat men voor het transport volledig kan vertrouwen op een logistieke partner.

  Schotpoort Connect gaat proactief te werk en zorgt in goed overleg met Decostar dat het wordt geregeld. Zodra de globale beursplanning bekend is, stuurt Decostar deze met het verwachte volume aan producten en de gewenste aflevertijden door aan Schotpoort Connect. Een week voor aanvang van de betreffende beurs wordt in goede samenspraak bepaald welk materieel benodigd is en hoe laat de chauffeur op locatie wordt verwacht.

  Decostar heeft binnen Schotpoort Connect één vast aanspreekpunt. Dit maakt dat de communicatie rondom het transport eenduidig verloopt. Hierdoor kan Decostar de zorg om het transport volledig los laten en vertrouwen op een goede afwikkeling.

  Schotpoort Connect - de kracht van vertrouwen

  Over Decostar

  Zakelijk in deals. Stevig in samenwerking. Sterk in service. Sinds 2002 voorziet Decostar wereldwijd haar internationale retailpartners van actuele woondecoratie. Decostar maakt hierin het verschil door een vakkundige, vooruitstrevende en klantvriendelijke samenwerking met haar mondiale opdrachtgevers.

  Samenwerking Decostar – Schotpoort Connect
  • Internationale beurslogistiek in Benelux, Duitsland en Frankrijk
  • Spoed, ad-hoc transporten voor naleveren van beursmaterialen
  Schotpoort is voor ons een betrouwbaar bedrijf waar communicatie en het snel kunnen schakelen voorop staan.'
  Jette Wernand en Sietse Hoogstede van Decostar over Schotpoort
  Contact