Online portal
De kracht van mensen Temperatuur kritisch transport voor de politie

Temperatuur kritisch transport voor de politie

Voor diverse organisaties uit de medische en (semi)overheidssector verzorgen wij geconditioneerd transport. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een specialist in het vervoeren van temperatuurgevoelige producten die bovendien vertrouwelijk en vaak met spoed moeten worden vervoerd. Zo zijn wij dagelijks met tientallen geconditioneerde voertuigen onderweg om medicijnen, watermonsters en diverse diagnostische materialen te leveren aan laboratoria, (zorg)organisaties en eindgebruikers.

Onze expertise blijft niet onopgemerkt en daar zijn we best trots op. Recent hebben wij de politie als nieuwe klant mogen verwelkomen. Vanuit circa 250 locaties vervoeren wij dagelijks alle bloedmonsters naar de verschillende forensische laboratoria in Nederland, België en Duitsland. Het betreft geconditioneerd vervoer, waarbij de bloedmonsters worden vervoerd binnen een temperatuurrange van -18 tot -22°C.


  Discretie en veiligheid van informatie

  De administratie rond het logistieke proces wordt vastgelegd in een beveiligde online omgeving, iets wat van belang is voor de politie gezien het vertrouwelijke karakter van de zendingen.


  Samenwerking Politie – Schotpoort Connect
  • Geconditioneerd vervoer vanaf circa 250 locaties naar verschillende forensische laboratoria in Nederland, België en Duitsland.
  • Service niveau: dagelijkse afhaling en geconsolideerde levering per laboratorium.
  Contact