Snel, veilig en discreet documenten versturenEen maatwerk oplossing voor uw organisatie

Vertrouwelijke documenten veilig versturen?

Is het noodzaak dat uw dossiers snel, veilig en discreet aan de juiste persoon worden overhandigd? Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van vertrouwelijke documenten voor de juridische sector. Of het nu gaat om bezorging bij de rechtbank of bij uw cliënt, wij zorgen ervoor dat de dossiers correct worden afgeleverd.
Schotpoort Connect is al meer dan 18 jaar de huiskoerier van Poelmann van den Broek advocaten. Ze zorgen voor een soepele, vlotte communicatie en ze zijn zeer servicegericht ingesteld.

Waarborging veilige verzending

Naast advocatenkantoren en rechtbanken, maken ook ziekenhuizen en overheden gebruik van onze koeriersdiensten. Wij waarborgen een veilige verzending van uw vertrouwelijke documenten.
Wij zijn ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en bovendien ISO 27001 gecertificeerd, de internationale norm voor informatiebeveiliging.
Al onze chauffeurs zijn gescreend en beschikken over een VOG, herkenbare bedrijfskleding en bedrijfsidentificatiepas.

Snelheid en vertrouwelijkheid

Vaak is snelheid vereist bij het vervoer van uw vertrouwelijke documenten. Maar hoe beoordeelt u op zo’n moment of een spoedkoerier betrouwbaar is?
Schotpoort Connect heeft ruim 200 koeriers verspreid door heel Nederland. Bij ons kunt u op elke locatie in Nederland rekenen op dezelfde kwaliteit en service.
Wij bieden snelle en betrouwbare dienstverlening. Zonder excuses, geen vertragingen of verrassingen. Als het moet, zijn we binnen 30 minuten op locatie. We rijden altijd rechtstreeks door naar de ontvanger.
Het contact met hen is niet alleen prettig, maar we kunnen ook altijd rekenen op een vlotte afhandeling en een razendsnelle, betrouwbare bezorging op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming.

Traceerbaarheid en ID Check

Vanzelfsprekend wilt u zekerheid dat uw documenten correct worden overhandigd. In onze online portal kunt u real-time zien waar uw zending zich bevindt.
Voordat wij de documenten overhandigen, doen we een ID check om te controleren of we uw dossiers aan de juiste persoon overhandigen. De ontvanger tekent voor ontvangst. Handtekening, tijdstip en locatie van ontvangst zijn direct inzichtelijk in onze online portal.

Waarom kiest u voor ons?

  • Specialist vertrouwelijk vervoer
  • ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd
  • Ruim 200 koeriers verspreid door heel Nederland
  • Binnen 30 minuten op locatie
  • Real-time traceerbaar en ID check

Referenties

Schotpoort Connect is al meer dan 18 jaar de huiskoerier van Poelmann van den Broek advocaten. En dat heeft een reden. Schotpoort is onze specialist in het verzenden en ophalen van juridische stukken. Ze zorgen voor een soepele, vlotte communicatie en ze zijn zeer servicegericht ingesteld. Verder zijn onze vertrouwelijke stukken snel ter plaatse en informeert Schotpoort ons als de zending bezorgd is. Kortom; door Schotpoort blijft Poelmann van den Broek op het scherpst van de snede!
Frances de Vrught van Poelmann van den Broek advocaten
Al meer dan tien jaar maken wij gebruik van Schotpoort Connect voor het verzenden van cruciale juridische stukken en pakketten. Het contact met hen is niet alleen prettig, maar we kunnen ook altijd rekenen op een vlotte afhandeling en een razendsnelle, betrouwbare bezorging op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming.
Monique van Doorn van Arslan & partners advocaten
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht