De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Nachtdistributie

Is het gewenst dat uw goederen in de avond/nacht worden afgehaald en de volgende ochtend vóór 8.00 uur geleverd? Wij regelen het graag voor u.
Bel
0313 - 670 250 of mail naar sales@schotpoort.nl voor meer informatie.

Nachttransport medicatie en diagnostisch materiaal

Wij zijn gespecialiseerd in nachtdistributie binnen de medische, veterinaire en land- en tuinbouw sector. U bent bij ons aan het juiste adres voor nachttransport van onder andere medicatie, medische hulpmiddelen, diagnostisch materiaal en labmonsters. Farmaceutische producten vervoeren wij conform GDP richtlijnen om de kwaliteit van de producten in de hele keten te waarborgen.
Voor UMCU halen wij bijvoorbeeld in de late namiddag medicatie op voor uitlevering diezelfde avond. Het betreft geconditioneerde transporten, waarbij wij de temperatuur realtime loggen.

Nachtdistributie watermonsters

Voor Rijkswaterstaat halen wij in de avond watermonsters af op onbemande locaties. Alle watermonsters van die dag worden op onze overslaglocatie verzameld en tussen 5.00-7.00 uur bezorgd bij het laboratorium. Ook voor Vitens transporteren wij in de avond en nacht watermonsters vanuit heel Nederland naar het laboratorium in Noord-Nederland.

Innight distributie spare parts

Met innight distributie worden spare parts of belangrijke materialen in de nacht bezorgd. Hierdoor kan uw team de volgende dag direct aan het werk en gaat er geen tijd verloren. Nachtdistributie ofwel innight distributie is altijd maatwerk. Vaak halen wij zendingen in de late namiddag of avond op en rijden vervolgens naar een van onze overslaglocaties. Hier worden de zendingen gesorteerd op route voor uitlevering. De spare parts zijn dan voor aanvang van de werkdag (voor 7.00 of 8.00 uur) op de gewenste locatie.

Nachtdistributie spoed

Ook voor leveringen binnen tijdsvensters of spoedtransporten kunt u bij ons terecht. Spoed analyse van diagnostisch materiaal? Wij brengen het direct naar het betreffende laboratorium. Staat er in de nacht plotseling een machine stil? Wij halen en brengen het vervangende onderdeel met spoed. Er zijn veel scenario’s mogelijk, wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Kennismaken?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot nachtdistributie? Bel of mail ons direct, wij staan voor u klaar!
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht