De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Ambient transport

Ambient transport wil zeggen dat producten worden vervoerd op een temperatuur tussen 15-25°C. Voor vertrek stellen wij onze klimaatunits in op de gewenste temperatuur en afhankelijk van de omgevingstemperatuur wordt de lucht gekoeld of verwarmd. De temperatuur wordt op het gewenste niveau gehouden met een maximale afwijking van 1°C.

Transport op kamertemperatuur

Ambient transport, ook wel transport op kamertemperatuur genoemd, verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers. Vaak gaat het om het transport van medicijnen, welke wij indien gewenst ook kunnen afleveren bij particulieren thuis. Wij kunnen hierbij ook een identiteitscontrole uitvoeren.
Voor transport van medicijnen volgen wij de GDP-richtlijnen.

Verwarmd transport

Is verwarmd transport van toepassing voor uw producten? Onze klimaatunits zijn geschikt voor verschillende temperatuurzones. Voor alle geconditioneerde transporten geldt dat de temperatuur realtime wordt gelogd. Bij afwijkingen wordt direct actie ondernomen. 
Lees meer:

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ambient transport bij Schotpoort Connect? Bel ons direct of laat uw gegevens achter. Wij staan voor u klaar!
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht