De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Decemberzegel SBPost

We hebben leuk nieuws: Onze zusteronderneming SBPost heeft een eigen decemberzegel! Al langer speelde SBPost met het idee om een eigen postzegel uit te brengen. Om zo naast bedrijven ook particulieren de mogelijkheid te geven hun post sociaal en duurzaam te laten bezorgen.
Wij zijn dan ook enorm trots dat SBPost dit jaar start met een eigen decemberzegel. Natuurlijk is hier een klein officieel moment van gemaakt met twee personen die nauw betrokken zijn bij het familiebedrijf. Gerard Seesing en Teun Schotpoort hebben het eerste vel in ontvangst genomen en daarmee kan de verkoop van start gaan.
De decemberzegels worden vanzelfsprekend verkocht in Eerbeek (hoofdkantoor SBPost), maar ook in Doetinchem, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen zijn verkooppunten. Voor 10 stuks betaalt u slechts €7,95. En dus is onze decemberzegel ook een stuk voordeliger dan andere decemberzegels.
Bent u geïnteresseerd in onze decemberzegels? Lees hier verder over de verkooppunten en spelregels op de website van SBPost.


OVER SBPOST

SBPost staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het bezorgen van post doen wij zoveel mogelijk op de fiets. Dagelijks ontzorgen wij organisaties wat betreft hun zakelijke post. In december doen wij dit ook voor particulieren.