De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Humicon kiest ook voor nachtdistributie voor Schotpoort Connect

Schotpoort Connect verzorgde voor Humicon reeds het spoedvervoer van humane samples naar het moderne laboratorium in Mönchengladbach, maar onlangs is de samenwerking verder uitgebreid en verzorgt Schotpoort Connect nu ook de nachtdistributie van humane samples.
Voor het afhalen van de samples maakt Schotpoort Connect gebruik van een nieuw geavanceerd kast- en registratiesysteem met digitale toegang. En dankzij een unieke locatie-barcode is het gehele logistieke proces traceerbaar.
'Door de mogelijkheden van Schotpoort Connect kunnen we onze inzenders nog beter van dienst zijn voor een correcte en betrouwbare verzending van samples. Met de resultaten van de pilot ben ik zeer tevreden in de uitvoering van het transport en het online portaal voor onze klanten. Maar vooral ook de zeer professionele manier waarop Schotpoort deze samenwerking heeft opgezet. Het geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst'Dr. Maurice Pelsers, Operationeel Directeur Humicon
Bent u benieuwd naar het hele verhaal? Lees verder bij referenties. Bent u benieuwd wij voor uw nachtdistributie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij informeren u graag.
Schotpoort Connect – de kracht van mensen