De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Wij zijn genomineerd voor de TVM Award Duurzaamheid!

Schotpoort Connect is genomineerd voor de TVM Award Duurzaamheid. Onlangs is onze directeur Marc Seesing geïnterviewd door TVM over onze duurzame ambities. Het resultaat is te zien in onderstaande video.
Met de TVM Award Duurzaamheid wil TVM een podium bieden voor transportondernemers die voorop lopen in de sector en continu bezig zijn met het verduurzamen van transport.
Onze nominatie motiveert TVM als volgt: “Schotpoort Connect is voorloper op het gebied van energietransitie. Deze logistieke dienstverlener is continu bezig met verduurzaming en daarin werken ze samen met hun opdrachtgevers. Zo zijn de gebouwen onlangs voorzien van zonnepanelen, waardoor ze zelfvoorzienend zijn wat betreft de elektriciteitsvoorziening. Daarnaast groeit het aantal elektrische bestelbussen en -auto's snel en het volledige salesteam rijdt al elektrisch.”
Mooie woorden waar we trots op zijn! Vindt u dat Schotpoort Connect de TVM Award Duurzaamheid verdient? Stem dan vóór 15 september a.s. op ons!
De winnaars worden op zaterdag 30 september tijdens de finaledag van de TVM Awards op het TT Circuit in Assen door Hélène Hendriks bekendgemaakt.
Schotpoort Connect - de kracht van mensen