De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Decemberzegel SBPost weer te koop

Na het succes van vorig jaar, heeft onze zusteronderneming SBPost dit jaar het aantal verkooppunten uitgebreid. De decemberzegels zijn nu verkrijgbaar bij winkeliers in dertien Gelderse plaatsen. Ook zijn ze verkrijgbaar in de webshop van SBPost.
En er is nog meer goed nieuws, de prijs is gelijk gebleven! Voor €7,95 koop je 10 decemberzegels voorzien van mooie winterse afbeeldingen.
Decemberzegels van SBPost zijn exclusief verkrijgbaar bij winkeliers in:Aalten, Borculo, Dinxperlo, Doetinchem, Eerbeek, Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde, Neede, Steenderen, Vorden, Winterswijk en Zevenaar.
Let op! Post met SBPost decemberzegel kun je alleen inleveren bij SBPost inleverpunten en niet in de oranje PostNL brievenbussen.
Op de website van SBPost vind je welke winkeliers decemberzegels verkopen en waar je jouw decemberpost kunt inleveren.

Over SBPost

Met SBPost verstuur je je zakelijke post sociaal en duurzaam. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En het bezorgen van post doen wij zoveel mogelijk op de fiets. Dagelijks ontzorgen wij organisaties wat betreft hun zakelijke post. Voor de particuliere markt is er sinds vorig jaar een voordelige reguliere postzegel én decemberzegel.