De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Nieuwbouw Schotpoort Connect in Nieuwegein

Om onze klanten beter en nog sneller te kunnen bedienen bouwt Schotpoort Connect een nieuwe opslag/overslag locatie in Nieuwegein. Op 8 april is de eerste paal geslagen en Zweersbouw uit Eerbeek begonnen met de nieuwbouw. Het pand wordt gebouwd op de strategische locatie aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is volgens planning gereed in september 2020.
Schotpoort Connect is al jaren gevestigd in Utrecht/Breukelen. De nieuwbouw in Nieuwegein vormt een verdere uitbreiding van de dienstverlening in Midden-Nederland. Het is de perfecte locatie om klanten in het grootste deel van Nederland snel te kunnen bereiken. Tevens is de locatie interessant voor last mile transporten naar de binnenstad van Utrecht, maar ook Amsterdam.
nieuwbouw 1
nieuwbouw 1nieuwbouw 2nieuwbouw 3
De vestiging in Nieuwegein opent in september 2020 haar deuren. Het betreft een opslag en overslag locatie van 1500 m2. Het nieuw te realiseren pand telt 2000 palletplaatsen. Bovendien is geconditioneerde opslag en overslag hier mogelijk.

Over de locatie

In 2020 hoopt de Nieuwe Hollandse Waterlinie op de UNESCO Werelderfgoedlijst te komen, zodat dit Rijksmonument wordt beschermd en behouden. Bij het ontwerp van ons nieuwe pand heeft Architectenbureau Breure & Janssen hiermee reeds rekening gehouden, onder andere wat betreft de gevels.