De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Schotpoort verwelkomt Albeda

Vanaf 1 juli gaat de samenwerking tussen opleidingsinstituut Albeda uit Rotterdam en Schotpoort Connect van start. Schotpoort Connect zal de distributie van interne poststukken en pakketten gaan verzorgen. Het betreft dagelijkse routes tussen ongeveer 16 locaties van Albeda, waarbij verderaf gelegen locaties incidenteel worden beleverd. Net als de scholen, kent in dit geval ook onze service een zomerstop. Voor de zomer draaien we vast even warm en vanaf september zetten we de werkzaamheden onverminderd voort.
Bovendien doen we dit op een duurzame manier. Met trots kunnen wij zeggen dat we de koeriersdiensten voor Albeda volledig C02 neutraal gaan inrichten. Onze vaste chauffeur aldaar rijdt per 1 september de dagelijkse ritten in een elektrische bestelwagen. Te zijner tijd zullen wij u informeren over onze bevindingen. Maar voor nu werken wij hard aan een voorspoedige implementatie.

Over Albeda

Albeda is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Met 120 opleidingen en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, is Albeda een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam. Albeda heeft ca. 35 locaties in Rotterdam en omgeving met ongeveer 20.000 studenten en heeft circa 2.000 medewerkers in dienst.