De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Schotpoort Connect the movie

Schotpoort Connect the movie, omdat één beeld meer zegt dan duizend woorden. Om een indruk te geven van de mogelijkheden bij Schotpoort Connect zijn wij afgelopen week met een filmmaker op pad geweest. Wij hebben opnames gemaakt bij twee opdrachtgevers: Albeda en SchoolSupply.
Albeda is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Voor Albeda verzorgt Schotpoort Connect de interne postrondes tussen de 32 locaties. Dagelijks rijden wij een route binnen Rotterdam en een route naar de verder gelegen locaties. Naast het vertrouwelijkheid en stiptheid zijn social return on investment en emissieloos rijden belangrijke voorwaarden binnen de samenwerking.
Foto van filmproces
Foto van filmprocesFoto van filmprocesFoto van filmproces
SchoolSupply plaatst en vult automaten bij onderwijsinstellingen. Echter niet de standaard drank- en snoepautomaten, maar “tailor made” automaten afgestemd op de behoefte van studenten. In het assortiment vind je bijvoorbeeld deodorant, rekenmachines en telefoonopladers.
Schotpoort Connect bezoekt dagelijks de locaties en zorgt ervoor dat de machines worden gevuld en de voorraden worden bijgewerkt.

Schotpoort The Movie

De opnames zijn naar ieders tevredenheid verlopen. Het was bijzonder om het werkplezier en de nauwe samenwerking vast te kunnen leggen. Wij zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. U ook? De video’s zijn binnenkort te vinden op onze website.