De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Evenementen logistiek

Ook voor de logistiek rondom evenementen kunt u terecht bij Schotpoort Connect. Een evenement kan eenvoudigweg niet zonder logistiek en vaak worden er ook specifieke eisen gesteld aan verpakking en vervoer. De producten hebben afwijkende maten of zijn schadegevoelig en kunnen daarom niet mee in de standaard distributie. Vaak worden wij al vroeg betrokken in dergelijke projecten om mee te denken over optimale verpakking en ladingzekering.


Maatwerk in evenementenlogistiek

Soms is een loslocatie lastiger te bereiken en is niet direct duidelijk waar gelost kan worden, zoals in het geval van een festival terrein. Ook is er niet altijd iemand aanwezig op locatie. Voor Schotpoort Connect is dit geen enkel probleem. Wij bezorgen uw zendingen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats.
Stelt uw evenement specifieke eisen of extra handelingen aan het transport? Wij regelen het voor u: maatwerk is onze standaard.


Kennismaken?

Wilt u meer weten over onze logistieke oplossingen? Wij staan voor u klaar! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht