De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Service logistiek

Bent u op zoek naar een logistiek dienstverlener die verder gaat dan de drempel? Schotpoort Connect ondersteunt haar klanten bij after-sales service. Zo stopt onze dienstverlening niet bij het afleveren van de zending, maar brengen onze chauffeurs de zendingen daar waar nodig.
Ook wanneer er
geen mensen op de locatie aanwezig zijn, kunnen wij de zending afhalen of afleveren op een vooraf afgesproken plaats, bijvoorbeeld een garagebox, container of kluis.


Extra handelingen

Indien van toepassing kunnen onze  chauffeurs op locatie producten installeren en licht assemblagewerk verrichten. Na afloop van de werkzaamheden nemen zij het verpakkingsmateriaal en de lege zendingsdrager weer mee retour. Zo heeft u er geen omkijken naar.


Maatwerk met spoed

Staat er een machine stil? Vaak zijn wij al binnen 45 minuten op uw locatie en kunnen het vervangende onderdeel laden. Indien gewenst kunnen wij zelfs het voorraadbeheer van u overnemen, zodat wij nog sneller kunnen reageren als dat nodig is. Heldere afspraken en korte communicatielijnen maken dat wij snel kunnen schakelen. Onze online portal maakt het koppelen van informatiestromen mogelijk.


Kennismaken?

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Bel of mail ons voor meer informatie. Wij helpen u graag!
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht