De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Het bedrijf

Schotpoort Connect is samen met SBPost en Connect For You onderdeel van Schotpoort Transport Groep. Het familiebedrijf bestaat sinds 1896 en met ruim 70 chauffeurs, 200 koeriers en 150 eigen bezorgers staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers.

Schotpoort Connect

Wat uw logistieke uitdaging ook is, Schotpoort Connect zoekt samen met u naar de beste oplossing. Van envelop tot volle vrachtwagen, wij kunnen al uw zendingen (met spoed) vervoeren. We gaan hierbij verder dan de voordeur en brengen de spullen daar waar u of uw klant ze wil hebben. Onze 200 koeriers zijn strategisch verspreid over het hele land en staan 24/7 voor u klaar. Indien nodig zijn wij binnen 45 minuten nagenoeg overal in Nederland om uw zendingen af te halen. Ook voor uw geconditioneerde zendingen, kunt u terecht bij Schotpoort Connect. Wij kunnen uw producten vervoeren met een range van -22°c tot +25°c.

SBPost

Bij SBPost kunt u terecht voor alle zakelijke post: binnenlandse en buitenlandse post, mailingen, pakketten en aangetekende stukken. SBPost is ontstaan uit een samenvoeging van de postafdelingen van drie sociale werkvoorzieningen en geeft ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels werken er ruim 150 postbezorgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen zijn zij enorm gemotiveerd om klanten volledig te ontzorgen wat betreft hun zakelijke post.

Connect For You

Met Connect For You is er altijd een koerier dichtbij. Als het moet, staat er binnen 45 minuten een chauffeur voor de deur. Het transport regelt u online binnen drie minuten. Of het nu gaat om het versturen van een pakket of een pallet, bij Connect For You weet u direct wat u krijgt en tegen welke prijs. Ook betalingen zijn eenvoudig geregeld met iDeal.