De kracht van mensenEen maatwerk oplossing voor uw logistiek

Transport veterinaire producten

Ook voor transport van veterinaire producten conform de GDP richtlijnen bent u bij Schotpoort Connect aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van farmaceutische producten en diergeneesmiddelen vragen vaak om dezelfde speciale behandeling. Zo moet de kwaliteit van de producten in de hele keten gewaarborgd blijven.

Distributie veterinaire producten

Schotpoort Connect zorgt ervoor dat uw diergeneesmiddelen juist en veilig worden vervoerd. Wij vervoeren veterinaire producten tussen producent, groothandel en eindgebruiker. Wij beschikken over een divers wagenpark van bestelauto tot vrachtwagen en kunnen als het moet binnen 45 minuten bij u op locatie zijn.

Veterinair GDP transport

GDP staat voor Good Distribution Practice en verwijst naar de EU richtlijnen voor de distributie van farmaceutische producten. In de richtlijnen wordt beschreven dat geneesmiddelen altijd volgens de juiste condities (temperatuur, rechtop, luchtvochtigheid, etc.) moeten worden vervoerd. Veterinair GDP transport is daarom vaak geconditioneerd. Onze voertuigen en overslaglocaties zijn voorzien van de beste apparatuur om deze condities te kunnen waarborgen.

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het transport van veterinaire producten? Bel of mail ons gerust, wij staan voor u klaar.
Contact
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht